Így válhatsz munkatársunkká

A kiválasztás során igyekszünk a leggyorsabb és leghatékonyabb módszereket alkalmazni. Legtöbb pozíciónk esetében az alábbi standard lépésekre számíthatsz:

Jelentkezel a neked tetsző és szakmailag is passzoló pozícióra.

Ha releváns a jelentkezésed, felvesszük veled a kapcsolatot és röviden egyeztetünk.

Amennyiben a telefonos előszűrés alapján tovább tudunk haladni, egy online/személyes interjú keretei között találkozunk veled, melyen a szakmai terület és a HR közösen vesz részt. Bizonyos pozíciók esetén több kör is előfordulhat, pályázatoddal kapcsolatban pedig minden esetben visszajelzést adunk.

Az állásinterjú(k) után döntést hozunk a pályázatoddal kapcsolatban és visszajelzést adunk.

Ha úgy döntünk, hogy veled szeretnénk a jövőben együttműködni, ajánlatadásra kerül sor.

Ha egyeznek az elképzelések és elfogadod az ajánlatot, elindul a beléptetési folyamat.

A folyamatban lehetnek eltérések, bizonyos pozíciók esetében pl. tesztekkel is találkozhatsz.

Így toborzunk mi - jelöltjeink szerint

„A kiválasztási folyamat során végig úgy éreztem partnerként kezelnek, figyelnek az igényeimre, a kérdéseimre. A szakmaiság mellett a nagyfokú nyitottságot emelném még ki, ami miatt az interjú kifejezeten pozitív élmény volt.”
„A kiválasztási folyamatot alapvetően pozitívan éltem meg. Az interjú jó hangulatban, hatékonyan zajlott.”
„A kiválasztási folyamatról csak a legjobbakat tudom mondani, az egész folyamat gyorsan és gördülékenyen, hatékonyan zajlott, felesleges körök nélkül.”
„Lényegében csak pozitív élményeim vannak a kiválasztással kapcsolatban. Minden nagyon gördülékenyen ment, a találkozók leegyeztetése, minden megbeszélés pontosan kezdődött. Valamennyi szakaszban megkaptam az összes olyan információt, amire szükségem volt. Mindegyik megbeszélés jó hangulatban telt, és nagyon tartalmas volt.”
„A kiválasztási folyamat során mind a telefonos, mind a személyes interjú alkalmával nagyon jó hangulatban teltek a beszélgetések. A betöltendő pozícióval kapcsolatban a felmerülő kérdéseimre rögtön, részletes válaszokat kaptam.”