Élet az UNIQA-ban

Ha kíváncsi vagy milyen is valójában az UNIQA világa, nézd meg arculati videónkat, továbbá a céges rendezvényeinken készült fotókat és légy részese Te is a hamisítatlan UNIQA életérzésnek!

#teamuniqa

Ultrabalaton

Idén részt vettünk az április 29 és május 1. között megrendezett XVI. Ultrabalaton rendezvényen. 13 kollégánk 3 kerékpáros kísérővel, 20 óra 28 perc 40 másodperc alatt 210 km-t futva kerülte meg a Balatont. UNIRUN csapatunk a 171. helyen végzett a több mint 400, 5-13 fős céges csapat között. Büszkék vagyunk rájuk, nem csak az elért eredmény, hanem a versenyt megelőző összefogás és közös felkészülés miatt is, amely közelebb hozta a különböző területeken dolgozó munkatársakat.

UNIQA Nyárindító Piknik

Ha beköszönt a jó idő, szokásunkhoz híven közös céges összejövetelt tartunk. 2022 májusában Nyárindító Piknik elnevezéssel egy laza délutánt tölthettünk együtt, ahol az evés-ivás mellett zene, csocsó, lengő teke és óriás jenga járult hozzá a jó hangulathoz. Számunkra fontosak az ilyen események, hogy a hétköznapi találkozásokon túl, minőségi időt töltsünk együtt munkatársainkkal.

Tematikus séta

Nálunk mindig történik valami… Júniusi kvízjátékunk nyertesei például „A Belváros titkai” elnevezésű tematikus sétán vehettek részt, megismerve Budapest történetének érdekességeit, mindezt más részlegek kollégáival karöltve.

Egészségnap

Számunkra biztosítóként és munkáltatóként is rendkívül fontos az egészség. Munkavállalóink számára idén tavasszal több alkalommal egészségnapot tartottunk, melynek keretei között különböző ingyenes szűrővizsgálatokat biztosítottunk. Kísérő programként nem maradhatott el a reggeli torna és a gyümölcsnap sem.

UNIQA Kuckó

Bár Home Office tekintetében elég rugalmas keretekkel dolgozunk, előfordulhat olyan eset, hogy egy-egy kisgyermekes kollégánknak halaszthatatlan tennivalója akad az irodában. Ilyenkor jön jól az irodaház földszintjén található UNIQA Kuckó, amely lehetőséget biztosít arra, hogy a gyermekek gondtalan játékkal mulassák az időt, miközben szüleik egy karnyújtásnyira tőlük intézhetik feladataikat. Az UNIQA Kuckó által a kíváncsi gyerekek bepillantást nyerhetnek szüleik mindennapi munkájába is.